
«Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Γιουρτσεβέν»
Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ομέρ Γιουρτσεβέν αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός, αλλά ζήτησε κάποιες μέρες προθεσμία για να υπογράψει το συμβόλαιο
Είναι γνωστό εδώ και κάποιες μέρες πως ο Παναθηναϊκός κοιτάει την περίπτωση του Ομέρ Γιούρτσεβεν, προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση «5».
Ο Εργκίν Αταμάν φέρεται να έχει ανάψει «πράσινο φως» για την περίπτωση του Τούρκου σέντερ και το «τριφύλλι» έχει κάνει πρόταση στον παίκτη για την απόκτησή του.
Και σύμφωνα με δημοσιεύμα του «Eurohoops», αυτή την πρόταση ο Γιουρτσεβέν φαίνεται πως την έχει αποδεχθεί.
Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό αλλά έχει ζητήσει λίγες μέρες ώστε να ψάξει για συμβόλαιο στο ΝΒΑ, εξαντλώντας και τις τελευταίες του ευκαιρίες για να βρίσκεται στον «μαγικό κόσμο» και τη νέα χρονιά.
Ο 26χρονος σέντερ αγωνίστηκε σε Μαϊάμι Χιτ και Γιούτα Τζαζ την προηγούμενη τριετία, ενώ έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και η ιδέα της επιστροφής στην Ευρώπη δεν τον αφήνει αδιάφορο.
Τις τελευταίες ημέρες ο Γιουρτσεβέν δοκιμάστηκε από τους Νικς, ωστόσο απορρίφθηκε από την ομάδα της Νέας Υόρκης, όπως ανέφερε έγκριτος ρεπόρτερ του ΝΒΑ. Αυτό είχε ως συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος για την πρόταση των «πράσινων», με τη μεταγραφή πλέον να φαίνεται πως δρομολογείται.
Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος σέντερ είχε 5 πόντους και 4,6 ριμπάουντ μέσο όρο στα 113 ματς κανονικής περιόδου που αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία στο ΝΒΑ.
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι!
- Συρία: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη ύποπτοι για τη βία που ξέσπασε στη Σουέιντα
- Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μολδαβίας Μοντεάνου στη δίνη σκανδάλων
- Πορτογαλία: 9 τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές – Ζητά ενισχύσεις από Ευρώπη και Μαρόκο
- Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι εδώ: Ισοφάρισε την Αργεντινή, έσωσε τετ-α-τετ του Μέσι ο Βοζίνια! (vids)
- Περού: Ανακηρύχθηκε και τυπικά εκλεγμένη πρόεδρος η Κέικο Φουχιμόρι



