
Κασσελάκης: Η κυβέρνηση του 1% ό,τι δεν δίνει για πυρασφάλεια το δίνει για προπαγάνδα
«Σε πέντε χρόνια έχουν καεί οι περισσότερες εκτάσεις στην ιστορία της χώρας. Όμως ό,τι δεν έδωσε η κυβέρνηση για πυρασφάλεια, το έδωσε για προπαγάνδα», υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης
Βολές στην κυβέρνηση για την απορροφητικότητα του Ταμείου Ανάκαμψης στο πεδίο της πολιτικής προστασίας και της αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «για την πολιτική προστασία και την κλιματική κρίση, από το Ταμείο Ανάκαμψης έχουν διατεθεί στην Ελλάδα πάνω από 550 εκατ. ευρώ».
Συνεχίζει λέγοντας «πόσα έχουν απορροφηθεί; Το 1%. Έχουμε την κυβέρνηση του 1%! 1% αποτελεσματικότητα», ενώ προσθέτει ότι «σε πέντε χρόνια έχουν καεί οι περισσότερες εκτάσεις στην ιστορία της χώρας. Όμως ό,τι δεν έδωσε η κυβέρνηση για πυρασφάλεια, το έδωσε για προπαγάνδα».
Καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διερωτάται για το «ποια από τις δικαιολογίες του βίντεο προσβάλλει περισσότερο την αξιοπρέπειά μας;».
Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων στο βίντεο που παρέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζεται ρεπορτάζ του in για τους λόγους τους οποίους παρότι το Ταμείο Ανάκαμψης διαθέτει πάνω από 556 εκατ. ευρώ για την πολιτική προστασία και την κλιματική κρίση, έχουν απορροφηθεί μόλις 5,34 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση.
Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:
Για την Πολιτική Προστασία και την Kλιματική Κρίση, από το Ταμείο Ανάκαμψης έχουν διατεθεί στην Ελλάδα πάνω από 550 εκατ. ευρώ.
Πόσα έχουν απορροφηθεί; Το 1%. Έχουμε την κυβέρνηση του 1%!
1% αποτελεσματικότητα.Σε 5 χρόνια έχουν καεί οι περισσότερες εκτάσεις στην ιστορία της… pic.twitter.com/YGffKYe5dC
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 19, 2024
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.