«Έχουμε την ικανότητα να παίξουμε καλύτερα, η ομάδα μου έπρεπε να ήταν πιο επιθετική», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ επισήμανε ότι όλοι οι παίκτες που είναι στο ρόστερ θα έχουν τις ευκαιρίες τους.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού:
«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα μου έπρεπε να ήταν πιο επιθετική, δώσαμε αρκετές ευκαιρίες στον αντίπαλο, δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να γίνεται αυτό και έπρεπε να κυριαρχήσουμε περισσότερο στο παιχνίδι. Έχουμε την ικανότητα να παίξουμε καλύτερα, σήμερα μπορεί να μην ήμασταν καλοί αλλά νικήσαμε σε άλλη περίπτωση μπορεί να μην γίνει αυτό, θα πρέπει να ήμαστε πιο επιθετικοί και πιο προσεχτικοί.»
Για τον Κωστούλα: «Είμαστε 24 παίκτες στο ρόστερ, όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Ο Κωστούλας είναι αυτός που έκανε όλη την προετοιμασία με την ομάδα γιατί ο Ελ Καμπί είχε πρόβλημα τραυματισμού και ο Γιάρεμτσουκ ήρθε λίγο πιο μετά. Αποφάσισα να αγωνιστεί εκείνος γιατί το κέρδισε με την αξία του.»
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Μετς (18:00) στον 3ο ημιτελικό, με μια μέρα ημέρα… καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.