
Η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό: Με Τσιφτσή και Τσάλοφ (pic)
Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.
Με αρκετές – και αναγκαστικές – αλλαγές παρατάσσεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Super League στην Τούμπα.
Με τον Κοτάρσκι να είναι εκτός αποστολής, ο Τσιφτσής κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου, ενώ βασικός ξεκινά και ο Τσάλοφ στην επίθεση.
Έτσι λοιπόν, πέρα από τον Τσιφτσή που θα είναι στο τέρμα, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ράφα Σοάρες στο αριστερό αφού λείπει ο Μπάμπα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κεντζιόρα, Νάσμπερκ αφού ο Μιχαηλίδης είναι τιμωρημένος από πέρσι και ο Κουλιεράκης έμεινε στον πάγκο. Σβαμπ και Οζντόεφ θα είναι στον άξονα, ενώ πίσω από τον Τσάλοφ θα βρίσκονται οι Ζίβκοβιτς, Μουργκ και Κωνσταντέλιας.
Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Θυμιάνης, Καμαρά, Τισουντάλι, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ και Μπράντον Τόμας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας #PreGame #PamePAOKARA #PAOKSER #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #OurWay #VaragonsConstructions pic.twitter.com/yRYPkMiwZq
— PAOK FC (@PAOK_FC) August 17, 2024
- Ο ψηφιακός μετασχηματισμός απαιτεί στρατηγική και συνεργασία – Τι σημαίνει στην πράξη «έξυπνη πόλη»
- Νέα Αριστερά: Οι Έλληνες στρατιωτικοί και το αμυντικό υλικό μας δεν έχουν καμία θέση σε ξένη χώρα
- Ο Τζέιμς Χάρντεν προπονήθηκε στη Μύκονο – «Άρωμα» από NBA στο κλειστό της «Άνω Μερά»
- Κέρκυρα: Φωτιά στους Γιαννάδες – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Κακοκαιρία: Στην Ιστιαία Ευβοίας τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – Καταγράφηκαν 58.000 κεραυνοί
- ΚΚΕ: Νέα επιβεβαίωση της άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο