
Παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στους Μπακς
Ένας παίκτης που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, συμφώνησε να περάσει από το training camp των Μιλγουόκι Μπακς και να δοκιμαστεί.
Θετικά απάντησε ο Τέρενς Ντέιβις σε πρόταση των Μιλγουόκι Μπακς να περάσει από δοκιμαστικές προπονήσεις το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τον Μάικλ Σκότο.
Έτσι ο Αμερικανός shooting guard θα συμμετάσχει στο training camp της ομάδας από το Wisconsin, ευελπιστώντας να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ο 27χρονος άσος που ταλαιπωρήθηκε πέρσι από σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, διεκδικεί μια θέση στο ρόστερ των «ελαφιών», ενόψει της νέας σεζόν.
Υπενθυμίζεται πως ο Ντέιβις πέρσι βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, γεγονός που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «HoopsHype».
Τι είχε δηλώσει
«Νομίζω ότι λίγοι το γνωρίζουν αυτό. Aπέρριψα πολλά χρήματα για να παίξω στο εξωτερικό, στην Ελλάδα, στην EuroLeague. Είπα όχι, καθώς θέλω να επιστρέψω στο ΝΒΑ και για να μείνεις εκεί, πρέπει να παίξεις στην G-League.
Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ούτε και εύκολη. Κάθε φορά που υπάρχουν λεφτά στο τραπέζι, δεν θες να τα απορρίψεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Όταν έχεις πάθει ρήξη αχιλλείου, ποτέ δεν ξέρεις», ανέφερε τον Ιανουάριο.
- Από την κατσαρόλα στο τραπέζι: Ανακαλύψαμε γιατί στις γεύσεις και στις σχέσεις, όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο
- Πατέρας, μέντορας, είδωλο – Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον ήρωα του
- Οι Metallica έρχονται στην Αθήνα και η COSMOTE TELEKOM σου δίνει το «κλειδί» για το sold out live στο ΟΑΚΑ!
- Δημοκρατική στροφή ή παρένθεση; – Η συντριπτική ήττα του Όρμπαν και τα μηνύματα για την Ακροδεξιά
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι στο ΣΕΦ και «κλειδώνει» την πρώτη θέση στη regular season
- Μητσοτάκης για Κράτος Δικαίου: Δια-φυγή προς τα μπρος μέσω… θεσμικών αλλαγών – Οι τελευταίες γραμμές άμυνας του Μαξίμου


