
Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Ερυθρό Αστέρα για Πετρούσεφ και τα δεδομένα για Φαλ
Τι απάντησε ο Ολυμπιακός στον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα για τον Πετρούσεφ – Πώς προχωρά η αποθεραπεία του Μουσταφά Φαλ
Την απάντησή της για τις δηλώσεις του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες δεν άφησαν ασχολίαστες τις δηλώσεις του ισχυρού άντρα των Σέρβων, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και για την πορεία της αποθεραπείας του Μουσταφά Φαλ, που είχε υποβληθεί σε επέμβαση για κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, τον περασμένο Μάιο.
«Δεν συμφωνήσαμε σε τίποτα. Είχαμε συζητήσεις με τον Πετρούσεφ, για να δούμε αν θα ήθελε να επιστρέψει. Μας εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει. Δουλέψαμε το θέμα και το δουλεύουμε. Ειδικά από την στιγμή που επέστρεψε ο Βεζένκοφ. Ο Ολυμπιακός έχει ένα άλλο πρόβλημα, τον τραυματισμό του Φαλ, δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει», είχε δηλώσει ο Τσόβιτς, για να έρθει η αποστομωτική απάντηση των «ερυθρολεύκων»: «Καλό θα ήταν ο κ. Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού», ανέφεραν χαρακτηριστικά από την πειραϊκή ΠΑΕ για τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα.
Τα δεδομένα για Μουσταφά Φαλ
Παράλληλα, σε νέες εξετάσεις θα υποβληθεί ο Μουσταφά Φαλ και αυτό γιατί η αποθεραπεία του δεν έχει εξελιχθεί ομαλά και μένει να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα παρθούν και οι επόμενες κινήσεις για τον Γάλλο σέντερ.
- Δίδαξε τσιφτετέλι: Τα «έσπασε» η Antigoni στον Β’ ημιτελικό της Eurovision
- Χανταϊός: Στις ΗΠΑ 41 άτομα θα παρακολουθούνται τις επόμενες εβδομάδες από τα CDC, μήπως εμφανίσουν συμπτώματα
- Επαναλειτουργεί από την Παρασκευή η στάση του Τραμ «Ζάππειο» σε νέα θέση στη Βασιλίσσης Όλγας
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν 1,8 δισ. δολάρια επιπλέον στον ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια το 2026
- Eurovision 2026: Από «40 κύματα» πέρασε η έναρξη του Β’ ημιτελικού


