Εκκενώθηκε το κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού που φιλοξενεί το Eurobasket U16
Βλάβη σε μετασχηματιστή στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού στα Δυο Αοράκια, είχε ως αποτέλεσμα την εκκένωση του γηπέδου που φιλοξενεί το Eurobasket U16.
Μία βλάβη σε μετασχηματιστή στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού στα Δυο Αοράκια γέμισε με καπνούς τους χώρους του γηπέδου που φιλοξενεί το Eurobasket U16 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εκκένωση των εγκαταστάσεων, την ώρα που οι διεθνείς της Ισπανίας πραγματοποιούσαν την προπόνησή τους.
Όπως αναφέρει το «neakriti.gr», ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρασφάλειας, και το Κλειστό εκκενώθηκε ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας. Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο, ενώ ο Αντιδήμαρχος της περιοχής βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με ηλεκτρολόγο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για να αξιολογήσουν την κατάσταση.
Η προπόνηση των Ισπανών συνεχίστηκε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου, με την βλάβη να αναμένεται να επιδιορθωθεί άμεσα, και οι προγραμματισμένοι για αύριο (16/8) αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά.
Την Παρασκευή, στο γήπεδο του Ηρακλείου Κρήτης, θα γίνουν οι ημιτελικοί Ισπανία – Ελλάδα (18:30) και Γαλλία – Σερβία (21:00).
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
