Το χαμόγελο του Βεζένκοφ στην φωτογραφία της Εθνικής πόλο γυναικών (pics)
Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν παρών στην προσπάθεια της Εθνικής πόλο γυναικών και της Νικόλ Ελευθεριάδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στον Καναδά.
Η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών νίκησε με 19-10 την αντίστοιχη του Καναδά και κατέκτησε την 7η θέση στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Παρισιού.
Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη θέση που καταλαμβάνουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την δεύτερη θέση σε εκείνους της Αθήνας το 2004.
Στο Παρίσι βρέθηκε για να σταθεί στο πλάι της Εθνικής ομάδας πόλο αλλά και σε αυτό της συντρόφου του ο Σάσα Βεζένκοφ, που φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στον Ολυμπιακό και θα αγωνίζεται σε αυτόν για την επόμενη πενταετία.
Μετά τη νίκη της Εθνικής πόλο γυναικών, η κάμερα μάλιστα τον συνέλαβε χαμογελαστό να παρακολουθεί την αναμνηστική φωτογράφιση των παικτριών της Ελλάδας.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Βεζένκοφ
- Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok που καλούσε για ξυλοδαρμούς
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Ναυπλιέων
- Η νέα μπασκετική τάξη πραγμάτων: Το ΝΒΑ έρχεται στην Ευρώπη το 2027
- ΕΟΔΥ: 104 νέες εισαγωγές Covid 19 και 7 νέοι θάνατοι την τελευταία εβδομάδα
- Νέος πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης
- Γεωτρήσεις στη Φυλή


