
Βεζένκοφ σε Ελευθεριάδου: «Υπερήφανος για όσα έχεις πετύχει και για το πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι»
Το όμορφο μήνυμα του Σάσα Βεζένκοφ στην σύντροφό του και αθλήτρια της εθνικής πόλο, Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά την κατάκτηση της 7ης θέσης στο ολυμπιακό τουρνουά
Η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ψηλά το κεφάλι, επικρατώντας με 19-10 του Καναδά και κατακτώντας την 7η θέση στο τουρνουά.
Στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής αλλά και της συντρόφου του, Νικόλ Ελευθεριάδου, βρέθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, με ένα όμορφο και τρυφερό μήνυμα στα social media, συνεχάρη την Ελευθεριάδου, εκφράζοντας την αγάπη και την υπερηφάνεια του προς το πρόσωπό της.
«Πολύ υπερήφανος για όσα έχεις πετύχει, αλλά ακόμα περισσότερο για το πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Η Ευρώπη απαγορεύει συναυλίες, αλλά το κοινό «ψηφίζει» Κάνιε Γουέστ
- Ιράν: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ συνεχίζονται
- Το αμφιλεγόμενο σχέδιο του βρετανικού στρατού για την τεχνητή νοημοσύνη
- Φάλαινα εμφανίστηκε ανοιχτά του Θεολόγου στον Βόρειο Ευβοϊκό – Δείτε βίντεο
- «Παράγουμε στην Ελλάδα»: Ενίσχυση έως 200.000 ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- Google Earth: Δείχνει ο δορυφόρος το Boeing MH370 βυθισμένο στον πάτο του ωκεανού ή είναι απλή οφθαλμαπάτη;
