ΣΥΡΙΖΑ για Βούλτεψη: Μετά τα «παπαγαλάκια» της ΝΔ, το λένε και βουλευτές – Απαγορευμένα τα νησιά για Έλληνες
«Ας μην ανησυχεί άλλο πια ο ελληνικός λαός. Τη λύση στην ακρίβεια, την έδωσε εκ μέρους της κυβέρνησης, η Σοφία Βούλτεψη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Τις… συστάσεις της Σοφίας Βούλτεψη προς τους Έλληνες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, που κάνει απαγορευτικές τις φετινές διακοπές στα νησιά, σχολιάζει δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.
Υπενθυμίζεται πως η κυρία Βούλτεψη ανέφερε ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους», απαντώντας σε ερώτηση για τις τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και γενικότερα για την ακρίβεια, ενώ προσέθεσε – ή μάλλον πρότεινε – ότι «μπορεί να πάνε στο χωριό και στην ενδοχώρα και όχι στα νησιά που είναι ακριβά».
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει, λοιπόν, τα εξής ερωτήματα:
– «Έχουν ξεπεράσει τα όρια οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να κάνουν διακοπές σε νησί ή να φτάνουν στα όριά τους για να τα καταφέρουν;»
– »Χειροτερεύει διαρκώς η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, με αποτέλεσμα ο παραθερισμός γενικά να μετατρέπεται σε όνειρο, τουλάχιστον για τον έναν στους δύο;
– »Έρχονται από τον Σεπτέμβριο τα τεκμήρια για τους ελεύθερους επαγγελματίες, που θα ‘σαρώσουν’ την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα;
– »Καλπάζει η ακρίβεια σε τρόφιμα και καύσιμα οδηγώντας, μεταξύ άλλων δεινών, σε διακοπές τριών και τεσσάρων ημερών;».
«Τη λύση στην ακρίβεια, την έδωσε η Βούλτεψη»
Για να απαντήσει χαρακτηριστικά: «Ας μην ανησυχεί άλλο πια ο ελληνικός λαός. Τη λύση την έδωσε εκ μέρους της κυβέρνησης, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας ότι ο κόσμος μπορεί να πάει στα χωριά του και γενικώς στην ‘ενδοχώρα’».
«Μετά τα ‘παπαγαλάκια’» της ΝΔ, πλέον και οι βουλευτές της λένε επίσημα ότι δεν έχουν δικαίωμα οι Έλληνες να επισκέπτονται τα νησιά, που μετατρέπονται σε ‘απαγορευμένη ζώνη’ γι’ αυτούς», τονίζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots
- Γερμανία: Γιατί ο κολοσσιαίος επανεξοπλισμός της τρομάζει γεωπολιτικούς αναλυτές
- Oι αγροτικές κινητοποιήσεις στα διεθνή ΜΜΕ: «Στριμωγμένη η κυβέρνηση Μητσοτάκη λόγω σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)
































































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442