Πλούσιο είναι για ακόμα μία μέρα το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων.
Η 10η μέρα στο Παρίσι έχει αρκετές ελληνικές συμμετοχές με τον τελικό του Καραλή στο επί κοντώ, τη συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη και τη «μάχη» της Εθνικής πόλο ανδρών με την Ιταλία να ξεχωρίζουν.
Επίσης, σήμερα οι φίλοι των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στρέφουν τα βλέμματά τους στις ευρωπαϊκές κληρώσεις καθώς σήμερα οι δύο «δικέφαλοι» και το «τριφύλλι» θα μάθουν τους αντιπάλους τους στα play-offs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Αναλυτικά το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.