
Εντυπωσιακός ο Καραλής: Πέρασε εύκολα τα 5.85μ. (vids)
Με άνεση ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 5,85μ. κι ενώ νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο στα 5.50μ., στα 5.70μ. αλλά και στα 5.80μ.
Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαιώνει ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Έλληνας αθλητής έχει μπει πολύ δυνατά στον αγώνα του και δείχνει έτοιμος για να πάρει μετάλλιο.
Οι δύο πρώτες του προσπάθειες ήταν στα 5.50μ. και στα 5.70μ., με τον Καραλή να τα περνά με άνεση. Άλλωστε αυτά ήταν απλά για να… ζεσταθεί μιας και τα δύσκολα είναι στη συνέχεια.
Λίγο αργότερα πέρασε με ευκολία τα 5.80μ. αλλά και τα 5.85μ. με την πρώτη προσπάθεια αφήνοντας υποσχέσεις πως θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο και αυτή τη φορά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ανταγωνισμός στον τελικό είναι τεράστιος καθώς πέρα από τον Άρμαντ Ντουμπλάντις που είναι μία κατηγορία μόνος του και άλλοι αθλητές δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση.
Δείτε το άλμα του:
- Τζον Κάρπεντερ: «Καθόμαι στον καναπέ και μου έρχεται μια επιταγή για κάθε σίκουελ του Halloween»
- Μπαλωθιές με βαρύ οπλισμό από τη Μαφία των Χανίων: Πώς διαφήμιζαν όπλα στα social media
- Eurostat: Πρωταθλητές στη μείωση εισοδήματος, ουραγοί στις επενδύσεις τα ελληνικά νοικοκυριά
- Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια Κορίνθου: Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης – Είχαν προηγηθεί εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης
- Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Ναϊμέγκεν απέκτησε τον Τάντιτς
- ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλία για παρατηρητήριο τιμών των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων – «Οργανώνει αυτό που δεν κάνει η κυβέρνηση»




