Τρύφωνας Σαμαράς: H νοσταλγική φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Θα σε θυμάμαι για πάντα»
«Ήταν μεγάλη μου τιμή να περιποιούμαι τα μαλλιά σου, αγαπημένη μου» έγραψε μεταξύ άλλων ο κομμωτής.
Ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς θέλησε να τιμήσει την θρυλική ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των δυο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό, έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996 και ο Τρύφωνας Σαμαράς λίγες ημέρες μετά την επέτειο του θανάτου της, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό μια τρυφερή εικόνα μαζί της.
«Ήταν μεγάλη μου τιμή»
Στην φωτογραφία, η Αλίκη Βουγιουκλάκη χαμογελάει, ενώ τα χείλη της κινούνται σε κόκκινες αποχρώσεις. Τα εκφραστικά της μάτια τονίζονται ιδιαιτέρως μέσα από τα σκούρα χρώματα των σκιών που έχει επιλέξει, που θυμίζουν smokey eye look.
View this post on Instagram
Όσον αφορά το σύνολο της, από όσο μπορούμε να διακρίνουμε από τη φωτογραφία, φαίνεται να φορά ένα λευκό σατέν πουκάμισο σε συνδιασμό με ένα μαύρο σακάκι, το οποίο έχει συνδιάσει με ένα ασπρόμαυρο επίσης σατέν φουλάρι.
Ο Τρύφωνας Σαμαράς, κινείται επίσης σε ασπρόμαυρους τόνους. Επιπροσθέτως έχει επιλέξει και ένα κολιέ τύπου choker, με ασημί λεπτομέρεια.
O κομμωτής συνόδευσε την φωτογραφία μαζί με μια συγκινητική λεζάντα, στην οποία έγραψε: Το πιο λαμπρό Αστέρι @alikivougiouklakiofficial, ήταν μεγάλη μου τιμή να περιποιούμαι τα μαλλιά σου, αγαπημένη μου. Θα σε θυμάμαι για πάντα», μαζί με διάφορα emoji που προσεύχονται και αστέρια.
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)

































![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442