Μετά τα 100μ. ύπτιο, όπου έχασε για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου το χάλκινο μετάλλιο, ο Ελληνας κολυμβητής κατάφερε να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και να πλασαριστεί στην οκτάδα των 200μ. ύπτιο, καθώς στους ημιτελικούς σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 1:56.33 και κατέλαβε στο σύνολο την τέταρτη θέση.
Μόνο ο Σπύρος Γιαννιώτης, το 2004 στην Αθήνα, είχε καταφέρει να προκριθεί σε δύο τελικούς (400μ. και 1.500μ. ελεύθερο).
Αντίθετα, ο 19χρονος Απόστολος Σίσκος δεν κατάφερε να πλησιάσει το ρεκόρ του (1:55.42) και με 1:57.77 κατετάγη 14ος και αποκλείστηκε. Ο τελικός θα γίνει αύριο (1/8), στις 21:37.
Η Κηφισιά έκανε την ανατροπή με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο καθώς πήρε μπρος με τις αλλαγές του Λέτο και το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μπένι στο 85’. Μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα υποβιβαστεί η Κηφισιά
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής υποδοχής κατά την επιστροφή τους στη Βαλένθια από δεκάδες οπαδούς τους, μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.