Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (31/7, 22:00) στην Βοσνία την Μπάνια Λούκα, στην ρεβάνς του 3-2 της Τούμπας, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Δικέφαλος του Βορρά, ολοκλήρωσε στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία για τον αγώνα, μετά από απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου και ταξίδεψε στην Βοσνία.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αγωνιστικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με την αναμέτρηση της Τούμπας. Ο Καμαρά με τον Κεντζιόρα είναι δύο παίκτες που σκέφτεται να ξεκινήσουν αντί των Σβαμπ και Τροστ Εκόνγκ αντίστοιχα.
Οι Βόσνιοι ανακοίνωσαν sold-out, καθώς θα διαθέσουν εισιτήρια προς πώληση μόνο αν υπάρξουν ακυρώσεις και θα φροντίσουν να ενημερώσουν έγκαιρα τους φιλάθλους τους.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.