
Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Ιωαννίδης
Πρώτη προπόνηση για τον διεθνή επιθετικό.
Μια ιδιαίτερα ημέρα ήταν η Δευτέρα για τον Φώτη Ιωαννίδη, μια και ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού έκανε ολοκληρωμένη προπόνηση με την ομάδα για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν!
Ο διεθνής επιθετικός συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε όλο το γήπεδο. Σένκεφελντ και Βιλένα δεν συμμετείχαν λόγω γαστρεντερίτιδας.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Μια ιδιαίτερα ημέρα ήταν η Δευτέρα για τον Φώτη Ιωαννίδη, μια και ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού έκανε ολοκληρωμένη προπόνηση με την ομάδα για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν! Ο διεθνής επιθετικός συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε όλο το γήπεδο.
Σένκεφελντ και Βιλένα δεν συμμετείχαν λόγω γαστρεντερίτιδας.
«Φευγάτοι» από τον Παναθηναϊκό Αϊτόρ και Ρούμπεν
Πρόωρο τέλος αναμένεται να μπει στη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τους Αϊτόρ και Ρούμπεν Πέρεθ.
Κι αυτό γιατί οι δύο Ισπανοί άσοι ενημερώθηκαν πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και θα πρέπει να βρουν τον επόμενο σταθμό στη καριέρα τους εντός του καλοκαιριού.
Ο Ουρουγουανός προπονητής άφησε και τους δύο παίκτες εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με την Μπότεφ Πλόβντιβ, σε μία απόφαση που, όπως φαίνεται, έχει και προεκτάσεις.
Kατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού εκτός από το «χτίσιμο» μίας νέας έκδοσης, ο Αλόνσο προχωρά και σε μία αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, καταλήγοντας πως ο 35χρονος χαφ και ο 28χρονος εξτρέμ δεν ταιριάζουν στην αγωνιστική του φιλοσοφία.
Τόσο ο Ρούμπεν Πέρεθ όσο και ο Αϊτόρ έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
- Αποκάλυψη Αλ Σάρα: Η Συρία επιδιώκει συμφωνία ασφαλείας με το Ισραήλ – Τι είπε για τα Υψίπεδα του Γκολάν
- Τουρισμός: Ποιοι είναι οι μεγάλοι «αιμοδότες» της Ελλάδας – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Η Ελλάδα υπερδύναμη και στην κωπηλασία! Πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 με 6 μετάλλια
- Βερολίνο: Οι αρχές φοβούνται νέες τρομοκρατικές επιθέσεις – Ο δράστης έκανε μαθήματα αποριζοσπαστικοποίησης
- Το μυστικό της μακροζωίας: Γιατί οι κάτοικοι της «μπλε ζώνης» της Σαρδηνίας ζουν όχι μόνο πολύ, αλλά και καλά
- Μπέρναμ: Θα θέτω πάντοτε τα συμφέροντα της Βρετανίας πάνω από όλα – «Όχι» σε πρόωρες εκλογές



