Λάθος αποδείχθηκε ο συναγερμός για φωτιά κοντά στο χωριό Πρόδρομος Βοιωτίας.
Μάλιστα για την φωτιά που τελικά δεν υπάρχει εστάλη και μήνυμα από το 112 καλώντας τους κατοίκους να είναι σε ετοιμότητα λόγω δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή.
Το μήνυμα που εστάλη
Υπάρχουν αναφορές ότι το συγκεκριμένο μήνυμα έλαβαν κάτοικοι στην Κορινθία ακόμα και στην Αίγινα.
Την είδηση για τη δήθεν φωτιά μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την αναμετάδωσε το ERTNews.
Συγκεκριμένα η είδηση του ΑΠΕ ανέφερε τα εξής:
Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 4.00 το μεσημέρι στο χωριό Πρόδρομος της Βοιωτίας που είναι κοντά στην Παραλία Σαράντη.
Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση πάνω από το χωριό Πρόδρομος ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καίγεται χαμηλή βλάστηση.
Ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Λιβαδειά, τη Θήβα και το Σχηματάρι που κατευθύνονται στην πυρκαγιά.
Ο πρόεδρος του χωριού
Όπως μετέδωσε το radiothiva «σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Χωστίων Μάκη Δέδε κάποιος από την περιοχή κάλεσε την Πυροσβεστική και ανέφερε ότι βλέπει φωτιά ενδιάμεσα στα Χωριά Πρόδρομο και Δομβραίνα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας ενώ εστάλη και μήνυμα από το 112 χωρίς όμως να εντοπίζεται καμία εστία φωτιάς».
Υπάρχουν αναφορές ότι πολλοί έβλεπαν σκόνη από νταμάρι που φαινόταν σαν καπνός μεγάλης πυρκαγιάς.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα