
«Η Άιντραχτ δίνει 10 εκατ. ευρώ για τον Κουλιεράκη»
Για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη κινείται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σύμφωνα με δημοσίευμα στο εξωτερικό.
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βλέπει πολύ «ζεστά» την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.
Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο, κάνει λόγο για πρόταση του γερμανικού συλλόγου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει και μπόνους επίτευξης στόχων.
«Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ, συν μπόνους, για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά.
El Eintracht presentó una oferta de 10 millones de euros más bonus por Konstantinos Koulierakis, del PAOK.
— Matteo Moretto (@MatteMoretto) July 23, 2024
Θυμίζουμε πως, αυτή είναι η δεύτεροι φορά που οι Γερμανοί προσπαθούν να αποκτήσουν τον 20χρονο στόπερ, αφού και τον Γενάρη ενδιαφέρθηκαν, ωστόσο ήταν αρνητική η απάντηση από τον ΠΑΟΚ.
- O Γκουαρδιόλα υποστηρίζει… Ελβετία στον τελικό του Μουντιάλ
- Πάρος: Οργή με βίντεο που δείχνει σερβιτόρο να γεμίζει ποτήρια πελατών μέσα στη θάλασσα
- Πέθανε η Νάκυ Αγάθου, μία από τις πρώτες παρουσιάστριες της ΕΡΤ
- Έτοιμος ο κορμός των μέτρων της ΔΕΘ – Τι ετοιμάζεται
- Νίκος Καρούζος: «Κι έτσι δεν έγινα δημοσιογράφος…»
- Γιώργος Παπανδρέου για τη δήλωση Σέρβας υπουργού για το Κόσοβο: Η εθνοκάθαρση δεν είναι πολιτική επιλογή





