
ΣΥΡΙΖΑ: «Τσακωμός» για τις ημερομηνίες του Συνεδρίου – Διαφωνία στελεχών και αποχωρήσεις από την ΚΟΕΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος και η Ολγα Γεροβασίλη χαρακτήρισαν αντιδεοντολογικό να γίνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μέρες με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.
Δεν ξεκίνησε… καλά η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς προέκυψε ζήτημα στελεχών και Κασσελάκη. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής αποτέλεσαν το αγκάθι με αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα η οποία απόφαση για την οργάνωση του Συνεδρίου.
Στον προβληματισμό που διατύπωσαν στελέχη του κόμματος όπως ο Σωκράτης Φάμελλος, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Γιάννης Ραγκούσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης με αποτέλεσμα τη διακοπή και την αποχώρηση στελεχών από τη συνεδρίαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος και η Ολγα Γεροβασίλη χαρακτήρισαν αντιδεοντολογικό να γίνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μέρες με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην απόφαση της ΚΕ και ότι υπάρχουν αποφάσεις οργάνων και οποίος δεν καθόλου τις αποφάσεις μπορεί να φύγει. Ο κ. Κασσελάκης επέμεινε ότι ακολουθούμε τις αποφάσεις των οργάνων μας και αυτό δεν θα αλλάξει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Κασσελάκης ήταν αρκετά αρνητικός στις εισηγήσεις των μελών όπου στους διαμήνυσε όποιος δεν θέλει να φύγει από το κόμμα. Τέλος».
Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν οι Γιάννης Ραγκούσης, Όλγα Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Ελένη Συμεωνίδου και Ζωή Καρκούλια.
Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση γίνονταν μέσω zoom.
- Ηθοποιός του «How I Met Your Mother» κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας της πρώην συντρόφου του
- Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους περισσότερους δρόμους της Αττικής
- Ιρανικά ΜΜΕ: Συνάντηση Χαμενεΐ με τον αρχηγό του στρατού – «Θα αντιδράσουμε αποφασιστικά σε οποιαδήποτε επίθεση»
- Τι είπε ο Ραφίνια για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα
- Βρετανία: Σοβαρό ρήγμα στο κομματικό σύστημα έδειξαν οι κάλπες
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ – Έλεγχοι με βάση τα δεδομένα στην πλατφόρμα myDATA

