
Η Τζέσικα Άλμπα χαλαρώνει καμουφλαρισμένη στη Μύκονο
Ο ένας μετά τον άλλο οι αστέρες του Χόλιγουντ καταφθάνουν στη Μύκονο για τις διακοπές τους. Ανάμεσά τους και η Τζέσικα Άλμπα που περνά στιγμές χαλάρωσης στο νησί των Ανέμων.
Ένα ακόμα αστέρι του Χόλιγουντ επέλεξε να κάνει διακοπές στη Μύκονο. Ο λόγος για την Τζέσικα Άλμπα που επέλεξε το νησί των Ανέμων για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα βρέθηκε μαζί με μεγάλη παρέα στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού, όπου την κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV να γευματίζει.
Ενθουσιασμένη με την ελληνική κουζίνα
Η 43χρονη πρωταγωνίστρια, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στην τηλεοπτική σειρά Dark Angel και στις ταινίες Sin City και Fantastic Four, έχει ενθουσιαστεί με την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά κρασιά.
Η Χολιγουντιανή σταρ φορούσε καπέλο και γυαλιά ηλίου για να μην την αναγνωρίζουν, ενώ μετά το γεύμα της επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο Nammos Village για να κάνει τα ψώνια της.
- Σύρος: Ιατροδικαστική εξέταση, τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες ασφαλείας θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση
- Πυρκαγιές σε Γαλλία – Ισπανία: Στάχτη 1,5 εκατ. στρέμματα, πάνω από 320.000 οι εκτοπισμένοι
- Στην αντεπίθεση ο Ινφαντίνο μετά το Μουντιάλ: «Σπέρνετε μίσος και ψεύτικες φήμες» (pics)
- Καρκίνος: Παγκόσμια αύξηση – Τα νέα περιστατικά αναμένεται να φτάσουν τα 34 εκατομμύρια έως το 2050
- «Το πρόβλημα δεν είναι το Σύνταγμα, αλλά όσοι το παραβιάζουν» – Οι συνταγματολόγοι Ακρίτας Καϊδατζής και Χαράλαμπος Κουρουνδής στο in
- Στραζέλ: «Αν εξαιρέσουμε Παναθηναϊκό και Χάποελ, όλες οι κορυφαίες ομάδες ενδιαφέρθηκαν» (pic, vid)




