
Σούπερ η Σερβία στο φιλικό με την Ιαπωνία (119-100) – Αύριο το φιλικό της Εθνικής με τους Σέρβους
Η Σερβία ήταν καταιγιστική και διέλυσε την Ιαπωνία με 119-100 και περιμένει το βράδυ της Δευτέρας (22/7) την Εθνική μας ομάδα στην πρόβα τζενεράλε των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η Σερβία μετέτρεψε με την εμφάνισή της το ματς κόντρα στην Ιαπωνία σε τυπική διαδικασία, καθώς την διέλυσε με 119-100 και τώρα αύριο υποδέχεται την Εθνική μας ομάδα.
Το ματς αυτό θα είναι και για τους δυο η πρόβα τζενεράλε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η Σερβία ήταν καταιγιστική επιθετικά και επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την Ιαπωνία να μην είναι ικανή να την κανει να αμφιβάλλει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού..
Για την ομάδα του Πέσιτς πρώτος σκόρερ ήταν o Nίκολα Γιόκιτς με 18 πόντους και 7 ασίστ, με τον Πετρούσεφ να μετρά 17 πόντους . Στους 12 πόντους και τις 7 ασίστ σταμάτησε ο Βασίλιε Μίτσιτς, με τον Όγνκιεν Ντόμπριτς να μετράει 14 πόντους.
Από την αντίπερα όχθη για τους Ιάπωνες ο μοναδικός διασωθέντας ήταν ο NBAer, Ρούι Χατσιμούρα που σημείωσε 29 πόντους.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-23, 59-52, 91-70, 119-100
- Πιέσεις στις κεντρικές τράπεζες από την άνοδο των τιμών του πετρελαίου
- Ο Σαλμάς καταθέτει μήνυση κατά Γεωργιάδη – «Πρέπει να ανοίξει ο φάκελος Novartis»
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Ερυθρά Θάλασσα: Αποσύρονται γερμανικά πλοία – Θα συμμετείχαν σε επιχείρηση για τη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ
- BHMAGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Αυστραλή καθηγήτρια πανεπιστημίου και η σύντροφός της σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Λέσβο – Ζούσαν μόνιμα στο νησί


