
Κάβος πλοίου έσπασε και χτύπησε δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή στο λιμάνι της Σίφνου
Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το ατύχημα στο λιμάνι της Σίφνου
Ατύχημα χωρίς ευτυχώς κάποιον σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε το πρωί στο λιμάνι της Σίφνου.
Συγκεκριμένα έσπασε ξαφνικά ο κάβος πλοίο και χτύπησε ένα δίκυκλο που δύο επιβαίνοντες που περίμεναν για επιβίβαση
Από το χτύπημα η μηχανή και τα δύο άτομα έπεσαν στην προβλήτα χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:
«Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σίφνου, ότι κατά την επιβίβαση στο Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “CHAMPION JET 2” σημαίας Κύπρου, πριν τον απόπλου του για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου και ενώ το πλοίο ήταν προσδεμένο στην προβλήτα, αποκόπηκε ο δεξιός πρυμναίος κάβος, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Ο κάβος χτύπησε ένα δίκυκλο όχημα με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες με αποτέλεσμα την πτώση του οχήματος με τους επιβαίνοντές του στην προβλήτα.
Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου οι ημεδαποί δήλωσαν καλά στην υγεία τους, ενώ διαπιστώθηκαν υλικές ζημιές στο δίκυκλο όχημα τους.
Ακολούθως οι ημεδαποί επιβιβάστηκαν στο πλοίο με προορισμό τη Μήλο όπου, μετά τον κατάπλου στον λιμάνι, μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου προς ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια εξήλθαν χωρίς περαιτέρω νοσηλεία. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Σίφνου».
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


