Χάος επικράτησε στη ρεβάνς της αλβανικής Εγνάτια με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η Εγνάτια μπορεί να επικράτησε με σκορ 2-1, αλλά εξαιτίας του 1-0 της πρώτης αναμέτρησης, το ζευγάρι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Μπάνια Λούκα νίκησε με 4-1 και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλός της ο ΠΑΟΚ.
Οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί
Το χθεσινό (17/7) ματς στην Αλβανία πάντως ήταν επεισοδιακό. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ξέσπασαν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά των Σέρβων ποδοσφαιριστών της Μπάνια Λούκα, φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Σκοτώστε, σκοτώστε τους Σέρβους».
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η διακοπή του αγώνα για λίγο από τον διαιτητή. Στη συνέχεια έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα, τα πνεύματα ηρέμησαν και η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.