
Κύκλωμα εκβιαστών: Στη φυλακή 7 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού
Ένα μέλος αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους – Άλλοι 4 απολογούνται αύριο
Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά από πολύωρη απολογία οι επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους, οι οποίοι φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων.
Στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, δύο φορές το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Αρνήθηκαν την εμπλοκή τους
Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται, ενώ κάποιοι τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής.
Οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση θα απολογηθούν αύριο οπότε και οι δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.
- Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και οι βασικές αρτηρίες της Αττικής
- Ανδρουλάκης: Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν «αφεντικά» και όροι «μαφίας» – «Είστε πρωταθλητής του θράσους»
- Επικίνδυνη κλιμάκωση στη Δυτική Όχθη – Τέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί σε χωριό
- Ολυμπιακός: Όταν βλέπεις τον Σάλιακα να βουρκώνει… (vid)
- Πεσόντες Κύπρου: Θυσία στο βωμό μεγάλων λαθών και μεγάλων παθών
- Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα Αυγούστου




