
Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»
Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.
Η Ελλάδα νίκησε το Πουέρτο Ρίκο σε φιλική αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να δείξει στο παρκέ αυτό που θα ήθελε ο Βασίλης Σπανούλης.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως όποιος κι αν αγωνίζεται πρέπει η ομάδα του να παίζει το ίδιο μπάσκετ, επισημαίνοντας παράλληλα πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:
«Όποιος και να είναι, όποιος και να λείπει, πρέπει να παίζουμε το ίδιο μπάσκετ. Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα, να παίζουμε καλή άμυνα.
Χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, είχαμε κάποια ρεπό. Έχουμε 4-5 προπονήσεις. Μακάρι να οριστικοποιηθεί ένα ακόμα φιλικό, να είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια δίψα στην άμυνα και να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εδώ, ήταν όλα εκπληκτικά.
Ο κόσμος έχει ανάγκη και δίψα να δει τα ινδάλματά του, πρέπει να γίνονται περισσότερα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα».
- «Έφυγε» ο ποιητής, βιβλιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας Δημήτρης Δασκαλόπουλος σε ηλικία 87 ετών
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η απονομή του Champions League στους πρωταθλήτές Ευρώπης (vid)
- Η Κυψέλη έγινε γήπεδο πολιτισμών – Το Μουντιάλ μεταναστών ένωσε χαρά, μουσική και γκολ
- Ετσι το πήρε η Παρί: Ολόκληρη η δραματική διαδικασία των πέναλτι (vid)
- ΗΠΑ: Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει να επιταχύνει την απόσυρση στρατιωτικών δυνάμεών από τις βάσεις στην Ευρώπη
- Αυτή είναι η«χρυσή» βίβλος του Champions League: Το δεύτερο της Παρί
