Φωτιά εκδηλώθηκε για άλλη μια φορά στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάκκα Κατσαρη.
Η φωτιά καίει σε χώρο με απορρίμματα και ξερά χόρτα και λόγω του πυκνού καπνού ενεργοποιήθηκε το 112 ενημερώνοντας τους κατοίκους στη Νέα Ζωή να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.
Δύο ελικόπτερα
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 10 οχήματα ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις δύο ελικόπτερο. Παράλληλα συνδράμουν υδροφόρες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μηχανήματα έργου.
Στην περιοχή υπάρχουν διάφορες εγκαταστάσεις και κτίρια χωρίς για την ώρα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος.
Λόγω της πυρκαγιας στην περιοχή του Ασπρόπυργου διενεργείται έκτροπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στη συμβολή των Λ. Νάτο και Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).