Συνάντηση Ανδρουλάκη – Γεραπετρίτη: Επανέναρξη του διαλόγου για το Κυπριακό βάσει των ψηφισμάτων του ΟΗΕ
«Δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να επιτρέψουμε να επιβληθεί η ατζέντα Ερντογάν για τη διχοτόμηση του νησιού», ανέφερε για την Κύπρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, είχε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση δήλωση πως «σε μια κρίσιμη στιγμή με τις απρόβλεπτες εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μεγάλες προκλήσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη συνεχιζόμενη σφαγή κατά του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον υπουργό Εξωτερικών για τα θέματα που αφορούν την πατρίδα μας αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις».

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Ανδρουλάκη – Γεραπετρίτη
«Στο τραπέζι του διαλόγου πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή η Ευρωπαϊκή Ένωση»
Συνέχισε λέγοντας ότι «είμαστε 50 μετά από την κυπριακή τραγωδία και πρέπει όλοι να συμβάλουμε για την επανέναρξη του διαλόγου βάσει των ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών».
Κατά τον ίδιο, «αυτή είναι η θέση της παράταξής μας και θεωρούμε πως στο τραπέζι του διαλόγου πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή η Ευρωπαϊκή Ένωση».
Καταληκτικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισήμανε πως «όσο το δυνατόν γρηγορότερα, πρέπει να προσπαθήσουμε να ξανασυζητήσουμε. Δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να επιτρέψουμε να επιβληθεί η ατζέντα Ερντογάν για τη διχοτόμηση του νησιού».
Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνόδευε ο υπεύθυνος ΚΤΕ Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.
- Η Κλέλια Ανδριολάτου δίνει μια «γεύση» από τις backstage στιγμές του Maestro
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια της Hellenic Train – Με λεωφορεία θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης
- Αδέλφια Κάσιο κατά Μάικλ Τζάκσον: Μας εκπαίδευσε να τον υπερασπιζόμαστε, ενώ μας κακοποιούσε
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Πεθαίνει η 4αδα που θα ισορροπούσε την κινεζική επιρροή στην Ασία – Υπεύθυνος ο Τραμπ
- Ευρώπη: Ποιες χώρες έχουν δει τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442