Υπέκυψε στα τραύματά του 28χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ανήλικο το απόγευμα της Πέμπτης, επί της οδού Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές από έναν ανήλικο 17,5 ετών, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο.
Και οι δύο -με καταγωγή από το Πακιστάν- διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου οι γιατροί έδωσαν τιτάνια μάχη ώστε να κρατήσουν στη ζωή τον 28χρονο.
Όμως τα χτυπήματα που δέχθηκε, σύμφωνα με το thesstoday.gr, ήταν πολλαπλά και μάλιστα υπέστη ανακοπή αρχικά από την ακατάσχετη αιμορραγία. Μπήκε χειρουργείο όμως λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ συγκεντρώθηκαν οι συγγενείς και των δύο ατόμων με την αστυνομία να διερευνά τα αίτια της άγριας συμπλοκής.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας