
Κρήτη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 44χρονης από τα Χανιά
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, την Πέμπτη (11/7)
Συναγερμός έχει σημάνει στα Χανιά μετά την εξαφάνιση 44χρονης από τις 9 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη.
Πρόκειται για την Maritu Adere Takalegn. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», η αγνοούμενη έχει ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό πουκάμισο, παντελόνι τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια μάρκα adidas.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 11/7/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ MARITU ADERE TAKALEGN, 44 ΕΤΩΝhttps://t.co/8duQwwggld
— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) July 11, 2024
- Πάτρα: Έφοδος του Ελληνικού FBI στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
- Αγία Παρασκευή: Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
- Ο Σρέντερ απάντησε στα σενάρια για Παναθηναϊκό: «Ποτέ μη λες ποτέ… αλλά ποτέ»
- Σταύρος Φλώρος: Η επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί στο κέντρο αποκατάστασης του παίκτη που ακρωτηριάστηκε
- Θεσσαλονίκη: Σκαρφάλωσε σε πολυκατοικία και διέρρηξε το σπίτι της γιαγιάς του – Άρπαξε 500 ευρώ
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο in.gr για το κυκλοφοριακό στην πόλη

