
«Ενδιαφέρον της Μόντσα για τον Χοακίν Κορέα της Ίντερ»
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Μόντσα επικοινώνησε με την Ίντερ για την περίπτωση του Χοακίν Κορέα.
Aταγωνισμό φαίνεται πως έχει αποκτήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση του Χοακίν Κορέα.
Ο Νικολό Σκίρα ανέφερε πως η Μόντσα ήρθε σε επαφή με την Ίντερ για την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του «X» πως η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου επικοινώνησε με τους «νεραντζούρι» προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, που παραχωρείται από το κλαμπ του Σιμόνε Ιντζάγκι, χωρίς να αναφέρεται κάποια περαιτέρω εξέλιξη.
Να σημειώσουμε πως η «Ένωση» από την πλευρά της ναι μεν ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, όμως έχει προκρίνει την περίπτωση του Έρικ Λαμέλα για την θέση πίσω απ’ το φορ για την οποία τον υπολογίζει, αν τελικά αποφασίσει να κινηθεί για κείνον. Για την θέση του επιθετικού δε θέλει έναν πιο καθαρό φορ κι όχι έναν παίκτη που είναι περισσότερο δεύτερος.
Δείτε την ανάρτηση
#Monza have asked info for El Tucu #Correa, who will leave #Inter during the summer #transfers window
— Nicolò Schira (@NicoSchira) July 9, 2024
- Η γη της ελιάς: Μια απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις
- Η Μάρω Κοντού στην Επίδαυρο: Μια αναδρομή σε μια σπουδαία πορεία και μια συγκινητική συνάντηση με το παρελθόν
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
- Βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταγγέλλει ο δήμος Καστοριάς
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)


