
Κατρίνης για ΠΑΣΟΚ: Είμαι ο μόνος που μιλάω για μια μεγάλη παράταξη, ικανή να κυβερνήσει
«Μεγάλη παράταξη δεν είναι ούτε το 12% ούτε το 14% ούτε το άθροισμά τους», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης
Είμαι ο μόνος που μιλάω για μια μεγάλη παράταξη, ικανή να κυβερνήσει, υπογράμμισε ο βουλευτής Ηλείας και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολίασε αιχμηρά πως «μεγάλη παράταξη δεν είναι ούτε το 12% ούτε το 14% ούτε το άθροισμά τους».
«Με κόμματα και ποσοστά του 12% και του 14% δεν συμβιβάζομαι»
Ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε πως «δεν μπορεί να μηδενίζεται το μεγάλο αντιπολιτευτικό έργο του ΠΑΣΟΚ εντός και εκτός Βουλής τα τελευταία χρόνια», προσθέτοντας, όμως, πως «δεν μπορεί κανείς να κλείνει τα μάτια στο γεγονός ότι η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας δεν συνοδεύτηκε από σοβαρή άνοδο του ΠΑΣΟΚ, που είναι εγκλωβισμένο στα χαμηλά ποσοστά ενός μικρομεσαίου κόμματος».
Σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «εγώ με κόμματα και ποσοστά του 12% και του 14% δεν συμβιβάζομαι ούτε μπορώ να παριστάνω ότι δεν βλέπω το πρόβλημα», καθώς, «από αυτό το σκηνικό, οι μόνοι που ευνοούνται είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία».
Καταληκτικά ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε πως «ο κ. Μητσοτάκης, σε ότι αφορά στη Δημόσια Υγεία, υποστηρίζει τη μετάβαση σε ένα υβριδικό σύστημα , στο οποίο οι ανασφάλιστοι δεν θα έχουν πρόσβαση. Εμείς λέμε ότι οι υπηρεσίες ενός εθνικού συστήματος υγείας θα πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση και την κοινωνική τους τάξη».
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
