Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
Το διαμέρισμα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αλκαμένους και Αγίου Μελετίου, στο κέντρο της Αθήνας - Επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της Αθήνας είναι σε εξέλιξη το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αλκαμένους και Αγίου Μελετίου. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την ύπαρξή της στις 16:51. Αργότερα απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα από διπλανό διαμέρισμα.
Βίντεο από το σημείο:
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπως και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής:
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Αλκαμένους και Αγίου Μελετίου στην Αθήνα. Επιχειρούν 18 #πυροσβέστες με 3 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας