Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε πλατεία
Τον εντόπισαν το πρωί της Δευτέρας κάτοικοι της περιοχής
Μακάβριο ήταν το θέαμα που αντίκρισαν κάτοικοι της Πάτρας, καθώς εντόπισαν —το πρωί της Δευτέρας (8/7)— έναν άνδρα απαγχονισμένο σε πλατεία της πόλης.
Σύμφωνα με το thebest.gr, πρόκειται για 46χρονο ο οποίος κρεμάστηκε στην πλατεία που βρίσκεται πίσω από τον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν επίσης ιατροδικαστής και ασθενοφόρο. Δυστυχώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος δίπλα από μία παλέτα έχοντας δέσει γύρω από το λαιμό του μία κορδέλα.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Μαρτίου
- The Expla-in Project: Από τη μόλυνση του κινητού με Predator στη δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές – Πώς νιώθει η Άρτεμις Σίφορντ
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 5χρονης ανιψιάς του
- Βαγγέλης Μαρινάκης για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε νέες χρυσές σελίδες» (pic)
- Τουρκία: Αναπτύσσει συστήματα Patriot του ΝΑΤΟ στη Μαλάτια
- Αρχεία Έπσταϊν: Καταγγελία για σεξουαλική επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ σε ανήλικη – Τι δείχνουν οι συνεντεύξεις του FBI
- Ηράκλειο: Τροχαίο με ΙΧ που παρέσυρε πεζή και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος
- Ο Μπαζίνας είναι από τα πιο «hot» ονόματα του καλοκαιριού – Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον των «αιωνίων»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442