
Η αγκαλιά Σπανούλη και Ντόντσιτς
Μια θερμή αγκαλιά μοιράστηκαν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Λούκα Ντόντσιτς πριν την έναρξη του αγώνα της Ελλάδας με τη Σλοβενία.
Η Εθνική μας ομάδα κοντράρεται με τη Σλοβενία στα ημιτελικά του Προολυμπιακού Τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στους δούπερ σταρ των δύο ομάδων, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόνσιτς.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της Ελλάδας και είχε μια θερμή αγκαλιά με τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό Βαασίλη Σπανούλη.
Ο Λούκα άλλωστε έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πως ο «Kill Bill» ήταν το είδωλό του μεγαλώνοντας κι αυτός που τον ενέπνευσε περισσότερο από όλους στο παιχνίδι του.
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή
- Ρεκόρ για τις κυψέλες μελισσών στην ΕΕ – Έφτασαν τα 9,4 εκατ.
- Η απονομή του Europa League στην Άστον Βίλα (vid, pics)
- Ισπανία: Ο Σάντσεθ θα ζητήσει από όλη την ΕΕ την απαγόρευση εισόδου του Μπεν-Γκβιρ σε ευρωπαϊκό έδαφος

