
Επίσημο: Μαδριλένος έως το 2029 ο Ταβάρες (pic)
Την φανέλα της Ρεάλ θα φοράει την επόμενη πενταετία και ο Έντι Ταβάρες, με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν την επισημοποίηση του deal
Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Έντι Ταβάρες και η Ρεάλ Μαδρίτης είχαν φτάσει σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας, πριν λίγες ώρες όμως η «Βασίλισσα» προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας.
Ο θηριώδης σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, κι έτσι θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης για της επόμενη πενταετία.
Ο 32χρονος άσος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Ματέο στη Euroleague τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και μέτρησε 9,6 πόντους και 6,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague με τους Μαδριλένους, ενώ συνολικά έχει σηκώσει 14 τίτλους ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.
??? #Tavares2029 ??? pic.twitter.com/xua8pc1ZTN
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) July 5, 2024
Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει κανονικά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό αφού έχει ανακοινώσει την παραμονή του Μάριο Χεζόνια και την απόκτηση του Αντρές Φελίζ. Χθες (4/7) ανακοινώθηκε και η παραμονή του Τσους Ματέο στον πάγκο των μερένχες για τα επόμενα δύο χρόνια.
Comunicado Oficial: Tavares#RMBaloncesto | #Tavares2029
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) July 5, 2024
- Βακτήριο που σχεδιάστηκε με ΑΙ παραβιάζει βασικό κανόνα της ζωής
- Ηλεία: Με λευκά μπαλόνια αποχαιρετούν τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται την Πρωτομαγιά
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Η ιστορία του διαμαντιού Koh-i-Noor: Ο Μαμντάνι θα ζητήσει από τον Κάρολο να το επιστρέψει
- Τουρκία: Αγριογούρουνο έτρεχε σε πολυσύχναστο δρόμο – Τραυμάτισε τρία άτομα



