
Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Τέσσερις προσαγωγές – Πιθανόν από πτώση drone
Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά
Τέσσερις προσαγωγές στο Α.Τ Παιανίας για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά.
Η φωτιά ξέσπασε μετά τις 14:45 σε δασική έκταση στα Γλυκά Νερά, ενώ λίγο αργότερα ήχησε το 112 στους κατοίκους της Αττικής.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη η φωτιά στα Γλυκά Νερά ξεκίνησε από πτώση drone.
Οι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως δεν πρόκειται για drone της Πολιτικής Προστασίας, τα οποία πραγματοποιούν επιχειρήσεις για την πρόληψη πυρκαγιών.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του δήμου και εθελοντών ήταν άμεση για την κατάσβεση της φωτιάς.
Στο σημείο επιχείρησαν 100 πυροσβέστες με 25 οχήματα, έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα – ένα εκ των οποίων συντονιστικό.
Παράλληλα, εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής, καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»


