
Καιρός αύριο: Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τη Μακεδονία, όμως θα επεκταθούν σε αρκετές περιοχές. Αναλυτικά ο καιρός αύριο.
Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες στη χώρα, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προχωρά σε έκτακτη ενημέρωση.
Ειδικότερα, όπως σημειώνει στα κεντρικά και τα βόρεια το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει, με τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες να δίνουν τη θέση τους σε βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.
Καιρός: Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ
Ασταθείς αέριες μάζες που έρχονται από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια από αύριο το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Αύριο,
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας.
Την Πέμπτη,
α. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως Χαλκιδική).
β. Στη Θεσσαλία (κυρίως στα δυτικά τμήματά της) και τις Σποράδες.
γ. Στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), τη βορειοανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια.
- Λιγότερη μετανάστευση, περισσότερες επιστροφές: Πόσο σκληρή έγινε η ΕΕ στα σύνορα; – Νέο μεταναστευτικό πλαίσιο και στην Ελλάδα
- Life On: Πολλά περισσότερα από ένα συμβόλαιο Υγείας
- Λιγότερα όπλα, πολλά μέτωπα – Το στρατηγικό αδιέξοδο της Ουάσιγκτον και το στοίχημα των 1,45 τρισ. δολαρίων
- Ρέιτσελ Γουόρντ στα 68 της – Η σταρ των 80s απαντά στα τρολ που λένε ότι «έχει γεράσει πολύ άσχημα»
- Διπλάσιος από τις εκτιμήσεις o πραγματικός αριθμός ασθενών με μακροχρόνιο Covid – Τι έδειξε μελέτη με AI
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/5): Πού θα δείτε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και Roland Garros





