
O Νίκος Καρβέλας: Άνοιξε δικό του κανάλι στο YouTube
Ο συνθέτης σε ένα νέο ρόλο μοιράζεται τις σκέψεις του με το διαδικτυακό κοινό.
Το δικό του κανάλι στο YouTube αποφάσισε να φτιάξει ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος μέσα από αυτό μοιράζεται τις σκέψεις του. Στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε, ο Νίκος Καρβέλας σημειώνει πώς η λύση για την καταπολέμηση της φτώχειας είναι να γκρεμιστούν οι εκκλησίες.
«Αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπεύσουμε τη φτώχεια»
«Ο πολίτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εξουσία. Αγαπάει την εξουσία. Θέλει την εξουσία. Έχει ανάγκη από κάτι το οποίο δεν έχει ανάγκη. Οι αφανείς εξουσίες, οι οποίες κάνουν και όλη τη ζημιά, η μια λέγεται δημοσιογραφία.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι η αιχμή του δόρατος. Αυτοί κάνουν την περισσότερη δουλειά και αυτοί οι οποίοι κρατάνε όλη τη ρίζα του κακού, είναι κάτι που ακούει στο όνομα “θρησκεία” και κατ’ επέκταση “εκκλησία”.

Η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο
Την ξέρω πάρα πολύ καλά τη λύση του προβλήματος. Οι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν το πρόβλημα και τον τρόπο της επίλυσής του συνήθως είναι άνθρωποι αντιπαθητικοί, απεχθείς προς τον λαό, ο οποίος λαός θέλει αυτούς που τον έχουν καβαλημένο και τον πάνε στα τέσσερα μαζί με τα γκέμια. Πώς να πείσεις έναν άνθρωπο ότι ο βασικός του εχθρός είναι ο καλύτερός του φίλος; Ο Θεός.
Το πρόβλημα είναι η εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καρβέλας.

- Πορτογαλία: 9 τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές – Ζητά ενισχύσεις από Ευρώπη και Μαρόκο
- Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι εδώ: Ισοφάρισε την Αργεντινή, έσωσε τετ-α-τετ του Μέσι ο Βοζίνια! (vids)
- Περού: Ανακηρύχθηκε και τυπικά εκλεγμένη πρόεδρος η Κέικο Φουχιμόρι
- Νέο απίθανο γκολ ο Μέσι, ξανά… βροχή τα ρεκόρ! (vids, pics)
- Ιράν: Το αεροπλανοφόρο Charles-De-Gaulle αναχώρησε από τη Μέση Ανατολή και επιστρέφει στην Τουλόν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Drones αντί για πλοία




