
Χαμός στην ΑΕΚ με Πινέδα που εμφανίζεται… φευγάτος
Κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην ΑΕΚ που μετά τον Έκι Πόνσε και ο Ορμπελίν Πινέδα παρουσιάζει τάσεις φυγής. Η θέση της Ένωσης για τον Μεξικανό…
Μόνο τυχαία φαίνεται πως δεν ήταν τις τελευταίες μέρες τα συνεχή δημοσιεύματα από το Μεξικό για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα! Με αποκορύφωμα αυτά για το ενδιαφέρον της Μοντερέι η οποία μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ και απορρίφθηκε καθώς κρίθηκε χαμηλή.
Ο διεθνής άσος φαίνεται πως ψάχνεται να αποχωρήσει από την Ένωση και αφού η μεξικανική ομάδα μυρίστηκε… αίμα, έσπευσε να το εκμεταλλευτεί. Το ότι ο Πινέδα είναι φευγάτος, το αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Sport 24 ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μάριο Βιγιαρεάλ, που δήλωσε πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ την επιστροφή του στο Μεξικό.
Κι όλα αυτά, έναν μόλις χρόνο μετά τα 6,5 εκατ. ευρώ που έδωσε η ΑΕΚ στη Θέλτα για να τον κάνει δικό της με πολυετές συμβόλαιο. Και να τον κάνει παράλληλα, την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της. Η αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» στις δηλώσεις του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή ήταν άμεση και έντονη, με την ΑΕΚ να κάνει λόγο για «μεθοδεύσεις» και να προειδοποιεί ότι θα καταφύγει στις αρμόδιες διεθνείς αρχές.
Η θέση της ΑΕΚ για το θέμα: «Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.
Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων: «Τριαντόπουλος και Καραμανλής έπρεπε να είναι μαζί κατηγορούμενοι στην κύρια δίκη για τα Τέμπη»
- Και επίσημα ο Γιούργκεν Κλοπ για τέσσερα χρόνια στον πάγκο της εθνική Γερμανίας
- Μανιάτης προς ΕΕ: Πότε θα λειτουργήσει επιτέλους το σύστημα τηλεδιοίκησης και αυτόματης πέδησης ETCS στην Ελλάδα;
- Δήμος Παλλήνης: Οριστική λύση για τις εργατικές κατοικίες Παλλήνης
- «Ο Γκουαρντιόλα απέρριψε την πρόταση της Ιταλίας» (vid, pic)
- Πυρκαγιές στην Ισπανία: Για δραματική κατάσταση κάνει λόγο ο Σάντεθ – Η Ελλάδα στέλνει δύο Καναντέρ


