
Ολυμπιακός: Συνεχίζει με Κόλιανιν στην τεχνική του ηγεσία (pic)
Με τον Χέρβο Κόλιανιν στον πάγκο της θα συνεχίσει να πορεύεται η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.
Στον πάγκο της ομάδας πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να κάθεται ο Χέρβο Κόλιανιν, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο έμπειρος τεχνικός έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τονίζοντας πως είναι μεγάλη του χαρά να συνεχίσει να καθοδηγεί τους Πειραιώτες.
«Είναι μεγάλη χαρά, που θα συνεχίσω να δουλεύω με τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε, η επόμενη σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κροάτης.
H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χέρβο Κόλιανιν. Ο Κροάτης προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.
Η δήλωση του Χέρβο Κόλιανιν: «Είναι μεγάλη χαρά, που θα συνεχίσω να δουλεύω με τον Ολυμπιακό. Είχαμε μια καλή σεζόν με την ομάδα, που θα μπορούσε να είχε τελειώσει τέλεια. Ελπίζουμε, η επόμενη σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη, γιατί ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια του. Ξέρουμε, ότι στον Ολυμπιακό οι προσδοκίες είναι πάντα οι μεγαλύτερες και θα κάνουμε τα πάντα, για να είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και όλες τις προκλήσεις που έρχονται».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον Χέρβο Κόλιανιν:
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
- Νέα αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή: Χτυπήθηκαν κέντρα στρατιωτικής διοίκησης στο Ιράν – Στοχοποιήθηκαν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
