Η Εσπανιόλ μπορεί να εξασφάλισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, όμως ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ είχε πολλά να πει για τους Καταλανούς.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ο Δανός επιθετικός ξέσπασε κατά της ομάδας του και για το πως εκείνη του φέρθηκε όσον αφορά την παραμονή του.
Ο Μπρέιθγουεϊτ τόνισε δεν γνωρίζει ακόμα τι θα κάνει, επισημαίνοντας πάντως ότι η πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η Εσπανιόλ, ήταν ασέβεια!
«Δεν ξέρω τι θα κάνω. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο σύλλογος μου έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά ήταν ασέβεια. Ας δούμε αν θέλουν να μείνω εδώ. Η προσφορά τους μου είχε δείξει ότι δεν με εμπιστεύονται», ανέφερε ο Δανός.
Θυμίζουμε πως ο Μπρέιθγουεϊτ αποτελεί στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του στο επιθετικό κομμάτι, με τους Θεσσαλονικείς να είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.