Ο Μπαρνάμπας Βάργκα της Ουγγαρίας, είχε σφοδρή σύγκρουση με τον Σκωτσέζο τερματοφύλακα, Γκαν, και βρέθηκε στο έδαφος έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι, στην χτεσινοβραδινή αναμέτρηση των δύο χωρών.
Το παιχνίδι διεκόπη, όλοι έσπευσαν πάνω από τον Ούγγρο επιθετικό που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του και λίγα λεπτά μετά μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.
Σήμερα έγινε η γνωστή η διάγνωση των ιατρών αναφορικά με τη κατάστασή του. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, ο Βάργκα δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο υπέστη διάσειση και έσπασαν πολλά οστά στο πρόσωπό του.
«Πολλά οστά στο πρόσωπο του Μπαρνάμπας Βάργκα έσπασαν στη σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επίσης υπέστη διάσειση. Ο Ούγγρος επιθετικός είναι πιθανό να χειρουργηθεί και να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης. Η ομάδα είναι στο πλευρό του», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Varga Barnabás arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során továbbá agyrázkódást is szenvedett. Nagy valószínűséggel műtét vár a @Fradi_HU csatárára. Az éjszakát a kórházban tölti Stuttgartban. Az egész csapat szorít érte! #csakegyutt#magyarok#SCOHUN
Το deal για τη μεταγραφή του Έλι Οκόμπο θεωρείται δεδομένο, όμως υπάρχει ακόμη μία «εμπλοκή» για τη μετακίνηση του στην Ντουμπάι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
Οι Θάντερ πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Λέικερς (131-108) και απέχουν μία νίκη από τη «σκούπα» στη σειρά των ημιτελικών – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στείλει στη Euroleague αναλυτικό βίντεο με τα διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια των play offs κόντρα στη Βαλένθια και περιμένει απαντήσεις…