
Αλβανική «απόβαση» στην Γερμανία, με 35.000 μέσα στο γήπεδο και 100.000 συνολικά στο Ντίσελντορφ
Η Αλβανία θα παίξει... εντός έδρας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro, απέναντι στην Ισπανία.
Οι Αλβανοί κάνουν… απόβαση στο Ντίσελντορφ! Στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Euro, απέναντι στην Ισπανία, η γειτονική χώρα αναμένεται να μετατρέψει την «Merkur Spiel-Arena» σε έδρα της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αλβανικά Μέσα, αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο περίπου 35.000 Αλβανοί όταν η χωρητικότητα είναι 50.000, ενώ γενικότερα στην πόλη θα βρεθούν περίπου 100.000!
Να σημειωθεί πως, η Αλβανία προκρίνεται ως δεύτερη αν νικήσει την Ισπανία και η Κροατία την Ιταλία, ενώ μένει εκτός της συνέχειας αν ηττηθεί και η Κροατία νικήσει την Ιταλία. Οπότε γίνεται σαφές πως οι Αλβανοί θα δώσουν μία έξτρα… ώθηση στους παίκτες της ομάδας του για να εξαντήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης.
- Γιώργος Παπανδρέου για τη δήλωση Σέρβας υπουργού για το Κόσοβο: Η εθνοκάθαρση δεν είναι πολιτική επιλογή
- Πιστός στα… γούρια ο πρόεδρος της Αργεντινής: «Θα δω τον τελικό του Μουντιάλ από την τηλεόραση»
- «Τα παντελόνια-θάνατος της Zara»: Οι influencer τα θεωρούν τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο
- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ