
Back to back θρίαμβος: Ο Χρήστου το χρυσό, ο Μακρυγιάννης το ασημένιο στα 100μ. ύπτιο (vid)
Η Ελλάδα σάρωσε και στα 100μ. ύπιο του ευρωπαϊκού υγρού στίβου, με τον Απόστολο Χρήστου να παίρνει το χρυσό μετάλλιο και τον Μακρυγιάννη το ασημένιο.
Η Ελλάδα σαρώνει τα πάντα στο διάβα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, καθώς μετά το χρυσό του Γκολομέεφ και το αργυρό του Μπίλα στα 50μ. ελεύθερο ήρθαν και αυτά του Απόστολου Χρήστου (χρυσό) και Ευάγγελου Μακρυγιάννη (ασημένιο) στα 100μ. ύπτιο στη διοργάνωση που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι.
Ο Απόστολος Χρήστου ήταν τα φαβορί και το επιβεβαίωσε, καθώς με χρόνο 52.23 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Δίπλα του τόσο στην κούρσα όσο και στο βάθρο και ο Ευάγγελος Μακρυγιάννης, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 52.83.
Στην τρίτη θέση τερμάτισε, ο Κσαβέρι Ζελτιάκοβ από την Πολωνία, έχοντας χρόνο 34.56. Αυτή είναι μια ανεπανάληπτη επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση με τέσσερα μετάλλια τεράστιες σε δύο κατηγορίες, αυτό των 50μ. ελεύθερο και 100μ. ύπτιο.
- Φωτιά στο Μακρυχώρι Λάρισας – Δέκα πυροσβέστες στο σημείο
- Τσίπρας σε πρέσβεις Β. και Ν. Αμερικής: Σεβασμός στον Χάρτη του ΟΗΕ και επιστροφή στη διπλωματία από όλους
- Marfin: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική εμπρηστική επίθεση
- Ανησυχία με Γιαμάλ στην Ισπανία: Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (vid)
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε




