
Back to back θρίαμβος: Ο Χρήστου το χρυσό, ο Μακρυγιάννης το ασημένιο στα 100μ. ύπτιο (vid)
Η Ελλάδα σάρωσε και στα 100μ. ύπιο του ευρωπαϊκού υγρού στίβου, με τον Απόστολο Χρήστου να παίρνει το χρυσό μετάλλιο και τον Μακρυγιάννη το ασημένιο.
Η Ελλάδα σαρώνει τα πάντα στο διάβα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, καθώς μετά το χρυσό του Γκολομέεφ και το αργυρό του Μπίλα στα 50μ. ελεύθερο ήρθαν και αυτά του Απόστολου Χρήστου (χρυσό) και Ευάγγελου Μακρυγιάννη (ασημένιο) στα 100μ. ύπτιο στη διοργάνωση που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι.
Ο Απόστολος Χρήστου ήταν τα φαβορί και το επιβεβαίωσε, καθώς με χρόνο 52.23 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Δίπλα του τόσο στην κούρσα όσο και στο βάθρο και ο Ευάγγελος Μακρυγιάννης, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 52.83.
Στην τρίτη θέση τερμάτισε, ο Κσαβέρι Ζελτιάκοβ από την Πολωνία, έχοντας χρόνο 34.56. Αυτή είναι μια ανεπανάληπτη επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση με τέσσερα μετάλλια τεράστιες σε δύο κατηγορίες, αυτό των 50μ. ελεύθερο και 100μ. ύπτιο.
- Σουδάν: Δεκάδες νεκροί σε δύο επιθέσεις με drones στην περιφέρεια του Κορντοφάν
- Ιράν: Υπέρ αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης τάσσεται ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός ντε λα Εσπριέγια θα αναμετρηθεί με τον αριστερό Σεπέδα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών
- Συρία: Τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον αλ Σάρα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων
- Η μεσαία τάξη στις ΗΠΑ ξοδεύει περισσότερα
