
Μπαρτζώκας για Κάνααν: «Στην ανακοίνωση αποχώρησής του παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο «αντίο» του Αϊζάια Κάνααν, στο οποίο άφησε να εννοηθεί πως είχε παράπονα σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εκ των ομιλητών στο σεμινάριο προπονητών της Euroleague και κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.
Ο Μπαρτζώκας άφησε αιχμές για τον Κάνααν και τη συμπεριφορά του Αμερικανού γκαρντ.
Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο «αντίο» του Αμερικανού γκαρντ, στο οποίο άφησε να εννοηθεί πως είχε παράπονα σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του στους Πειραιώτες.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ένας από τους παίκτες μου που έφυγε πριν από λίγες μέρες από την ομάδα μας έκανε ανακοίνωση στους οπαδούς του Ολυμπιακού και είπε ‘είμαι περήφανος για αυτά που κάναμε αυτά τα δύο χρόνια. Έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν. Αυτό είναι αυτό που είπε.
Στην ανακοίνωσή όταν έφυγε τόνισε ότι ‘έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν’. Πάνω κάτω παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του. Ακόμη και στην ανακοίνωση ότι έφευγε και ότι ήταν ευγνώμων για το κλαμπ, για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Μπορούμε να βρούμε χίλια παραδείγματα, για το πώς είναι το μπάσκετ και το πώς πηγαίνει το μπάσκετ».
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν



