
O Χρήστος Νικολόπουλος στα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω» – Η φωτογραφία με τον Μάστορα
Η συνάντηση με τον σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο & τον πρωταγωνιστή Χρήστο Μάστορα
Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και φίλους του Στέλιου Καζαντζίδη, βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω», για τη ζωή του θρυλικού λαϊκού τραγουδιστή, όπου συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο και τον πρωταγωνιστή Χρήστο Μάστορα.
Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Στέλιος Καζαντζίδης είχαν μία στενή καλλιτεχνική και φιλική σχέση.
Μάλιστα, ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν εκείνος που πρώτος αναγνώρισε το ταλέντο του Χρήστου Νικολόπουλου στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και μαζί έκαναν μερικά από τα πιο μεγαλειώδη και διαχρονικά λαϊκά τραγούδια.
Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στα γυρίσματα της ταινίας που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συντελεστές, συγχαίροντάς τους για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, με πρωτεργάτη τον πολυβραβευμένο και καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο, γνωστό από τις σπουδαίες ταινίες «Ξαφνικός Έρωτας», «Άντε Γειά» , «Ο Εχθρός Μου» και «Πίσω Πόρτα».
Φυσικά, ο Χρήστος Νικολόπουλος συνομίλησε και με τον Χρήστο Μάστορα, τον οποίο επαίνεσε για το ταλέντο του, αλλά και του μετέφερε μερικές από τις πτυχές του Στέλιου Καζαντζίδη, βοηθώντας τον να μπει ακόμα περισσότερο στο «κλίμα» του ρόλου.
Τέλος, ο συνθέτης συναντήθηκε και με τον ηθοποιό Περικλή Σιούτα, ο οποίος υποδύεται τον νεαρό Χρήστο Νικολόπουλο.
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις

