Επική στιγμή: Ο Πασχαλάκης βράβευσε την Κατερίνα Λιόλιου και έκανε παραγγελιά το… «νοικιάστηκε» (vid)
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βράβευσε την Κατερίνα Λιόλιου στα «MAD Awards 2024» και ζήτησε από την τραγουδίστρια να πει το… viral τραγούδι της «νοικιάστηκε».
Στα φετινά «MAD Video Music Awards 2024» έδωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, δίνοντας μάλιστα και ένα από τα βραβεία της βραδιάς.
Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδωσε το βραβείο για το καλύτερο λαϊκό τραγούδι, στην Κατερίνα Λιόλιου., από την οποία μάλιστα ζήτησε να πει ακαπέλα το γνωστό «νοικιάστηκε», τραγούδι που οι φίλοι των Πειραιωτών έκανα σύνθημα για την κατάκτηση του Conference League.
«Πέρα από το τι είναι καλή τραγουδίστρια, είναι και πάρα πολύ όμορφη από κοντά», ζητώντας της να πει ακαπέλα το γνωστό της τραγούδι.
Δείτε την στιγμή της βράβευσης:
- Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο άνδρας που φέρεται να μαχαίρωσε την 42χρονη στη Σύρο – Ελεύθερη η σύζυγός του
- ΚΚΕ για πτώση Χούντας: Συνεχίζουμε με πίστη στη δύναμη του οργανωμένου λαού, αντλώντας δύναμη από τους αγώνες των προηγούμενων
- Πως ο Ολυμπιακός προαννήγγειλε τον Σάλιακα (pic)
- Ο Μοντέρο τα είπε όλα για Ολυμπιακό, Μπαρτζώκα και Φουρνιέ (vid)
- Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Λίντα – Δείτε φωτογραφίες
- Ο Παλάσιος στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Αρη


