
Όνομα έκπληξη στον πάγκο της ομάδας του Ντουμπάι
Ένα όνομα έκπληξη ανακοίνωσε για τον πάγκο της η νεοσύστατη ομάδα του Ντουμπάι που δεν θα έχει τελικά στον πάγκο της τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Τον πρώτο προπονητή στην ιστορία της ανακοίνωσε η νεοσύστατη ομάδα του Ντουμπάι που έρχεται να μπει δυνατά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Και το όνομα αυτού; Γιούριτσα Γκόλεματς. Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εφάρμοσε το Plan B της.
Ο άλλοτε παίκτης του Πανελληνίου, του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού Ρόδου ανέλαβε και επίσημα τον πάγκο της ομάδας από το Ντουμπάι.
Ο 47χρονο Σλοβένος προπονητής έχει την προαπαιτούμενη εμπειρία στους πάγκους, καθώς έχει περάσει μια τριετία από το τιμόνι της Τσεντεβίτα Ολίμπια που αγωνιζόταν στο Eurocup, διοργάνωση δηλαδή που θα αγωνιστεί και η νυν ομάδα του.
Η περασμένη σεζόν τον βρήκε στο Ισραήλ και στον πάγκο της Χάποελ Εϊλάτ. Από εκεί έφυγε και λόγο της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
- Όλα καλά – Ο Ίθαν Χοκ εγκρίνει τον γαμπρό του
- Άνδρας των ΜΑΤ κλώτσησε και έσπρωξε διαδηλώτρια που έπεσε σε ζαρντινιέρα με το κεφάλι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η κυβέρνηση Τραμπ διευκολύνει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις, επαναφέρει και το εκτελεστικό απόσπασμα
- Την πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε η ΑΕΛ Novibet