
Όνομα έκπληξη στον πάγκο της ομάδας του Ντουμπάι
Ένα όνομα έκπληξη ανακοίνωσε για τον πάγκο της η νεοσύστατη ομάδα του Ντουμπάι που δεν θα έχει τελικά στον πάγκο της τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Τον πρώτο προπονητή στην ιστορία της ανακοίνωσε η νεοσύστατη ομάδα του Ντουμπάι που έρχεται να μπει δυνατά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Και το όνομα αυτού; Γιούριτσα Γκόλεματς. Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εφάρμοσε το Plan B της.
Ο άλλοτε παίκτης του Πανελληνίου, του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού Ρόδου ανέλαβε και επίσημα τον πάγκο της ομάδας από το Ντουμπάι.
Ο 47χρονο Σλοβένος προπονητής έχει την προαπαιτούμενη εμπειρία στους πάγκους, καθώς έχει περάσει μια τριετία από το τιμόνι της Τσεντεβίτα Ολίμπια που αγωνιζόταν στο Eurocup, διοργάνωση δηλαδή που θα αγωνιστεί και η νυν ομάδα του.
Η περασμένη σεζόν τον βρήκε στο Ισραήλ και στον πάγκο της Χάποελ Εϊλάτ. Από εκεί έφυγε και λόγο της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.
- Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος – Η λίστα με τις 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο
- Άναψαν τα αίματα στην Κίνα, όταν άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ επιχείρησε να μπει ένοπλος στον Ναό του Παραδείσου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 15 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ζάκυνθος: 66χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στην πισίνα της βίλας που έκανε διακοπές
- Το colpo grosso των Ιταλών για να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο τένις (pics)






