Με Μπάνια Λούκα ή Εγνάτια ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Champions League
Ο ΠΑΟΚ έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του, στο πρώτο βήμα προς το League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αγωνιστεί κόντρα σε μία εκ των Μπόρατς Μπάνια Λούκα ή Εγνάτια, με στόχο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Βατό είναι θεωρητικά το έργο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στην πρωταθλήτρια της Βοσνίας ή της Αλβανίας, με τους Θεσσαλονικείς να καλούνται να αποδείξουν στο γήπεδο την ανωτερότητά τους.
Μίνιμουμ μία πρόκριση
Τα ματς στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League είναι προγραμματισμένα για τις 23-24 Ιουλίου και 30-31 του ίδιου μήνα. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα και η ρεβάνς σε Βοσνία ή Αλβανία.
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442