
«Οι Τρεις Χάριτες» επιστρέφουν 34 χρόνια μετά στο MEGA
Το MEGA δίνει ραντεβού με τις «Τρεις Χάριτες». Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας η θρυλική σειρά.
Η Όλγα, η Μαρία και η Ειρήνη. Τρεις αδελφές. Τρεις τηλεοπτικές «θεότητες» του γέλιου επιστρέφουν για να αποδείξουν τη διαχρονικότητά τους.
Οι «Τρεις Χάριτες», η εμβληματική κωμική σειρά που σύστησε το συγγραφικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο τηλεοπτικό κοινό, έρχονται στο MEGA με νέα, αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας. Από το Σάββατο 29 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:10 η θρυλική συγκατοίκηση των τριών ηρωίδων στο πατρικό της οικογένειας «Χαρίτου» ξεδιπλώνεται από την αρχή.
Σπαρταριστές ατάκες. Ανεπανάληπτες ερμηνείες. Στιγμές γεμάτες νοσταλγία. Χαρακτήρες που αντηχούν διαχρονικά στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, 34 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στη μικρή οθόνη, στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.
Η ιστορία αρχίζει όταν η Όλγα (Άννα Παναγιωτοπούλου) και η Μαρία (Νένα Μεντή), μετά τη χηρεία της πρώτης και το διαζύγιο της δεύτερης, αναγκάζονται να εγκατασταθούν και πάλι στο πατρικό τους σπίτι, όπου μένει μόνη της η μικρότερη αδελφή τους, η Ειρήνη (Μίνα Αδαμάκη). Η συγκατοίκησή τους κρύβει εκπλήξεις και επιφυλάσσει πολλές απρόοπτες καταστάσεις που προκαλούν άφθονο γέλιο όσες φορές κι αν τις ακούσει κανείς. Σήμα κατατεθέν για τη σειρά αποτέλεσε και η Μπεμπέκα (Άννα Κυριακού), η πληθωρική θεία των τριών «κοριτσιών» που έμελλε να γίνει μία από τις πιο αγαπητές ηρωίδες της τηλεόρασης.
Το Σάββατο 29 Ιουνίου το MEGA δίνει ραντεβού με τις «Τρεις Χάριτες».
Πρωταγωνιστούν: Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη, Νένα Μεντή, Άννα Κυριακού, Μιχάλης Ρέππας
Σενάριο: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου
Σκηνοθεσία: Θόδωρος Πολυχρονιάδης
- ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλία για παρατηρητήριο τιμών των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων – «Οργανώνει αυτό που δεν κάνει η κυβέρνηση»
- Ο Έλον Μασκ είναι πρωτοπόρος της ΑΙ, πολύ πλούσιος και πολύ ισχυρός – Πρέπει να τον φοβόμαστε;
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A


